NewsLetter
Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a va anunta prin email despre cele mai noi produse adaugate si cele mai recente promotii.
* Email
Nume 
Abonare Dezabonare
 
Cos Cumparaturi
0 obiecte
 
Login Client
Adresa Email:

Parola:


 

Cum cumperi

Interfata magazinului a fost gandita astfel incat sa ofere utilizatorului posibilitatea de a naviga si a rasfoi ofertele noastre intr-un mod cat se poate de prietenos. Astfel, pentru a vizualiza produsele/preturile etc nu este necesara introducerea datelor personale sau crearea unui cont. Datele cu caracter personal vor fi introduse numai in cazul unei comenzi si vor fi utilizate de catre furnizor numai in scopurile definite in sectiunea Termeni si conditii.

 
Pentru a putea comanda un anumit produs trebuie sa urmati cativa pasi simpli si anume:
 
  1. Alegeti produsul dorit
  2. Accesati butonul de detalii pentru a putea adauga produsul in cosul dvs de cumparaturi. De asemenea in aceasta sectiune va oferim si o descriere amanuntita a produsului respectiv, imagini etc.
  3. Selectati cantitatea dorita. Acest lucru este foarte important pentru ca produsul sa poata fi adaugat in cosul dvs de cumparaturi. In cazul in care produsul nu se afla pe stoc, se va afisa un mesaj de instiintare. Pentru aceste cazuri va rugam sa ne contactati prin intermediul casutelor de email sau telefonic.
  4. Daca doriti continuarea cumparaturilor va oferim posibilitatea salvarii cosului dvs de cumparaturi in vederea adaugarii si a altor articole prin simpla acesare a butonului salvare cos. De asemenea va oferim posibilitatea eliminarii unui produs din lista dvs de cumparaturi prin actionarea butonului sterge.
  5. Continutul cosului dvs poate fi vizualizat in orice moment prin accesarea butonului vizualizare cos.
  6. Pentru finalizarea unei comenzi accesati butonul Trimite comanda
  7. Introduceti datele dvs de contact pentru a va putea expedia comanda. Puteti de asemenea trimite si alte detalii sau comentarii completand sectiunea Comentariu comanda / Date facturare
  8. Selectati modul de livrare din lista derulanta (Ramburs Posta Romana). Prin accesarea butonului Trimite comanda cererea dvs va fi expediata catre noi. Veti primi factura proforma ce va contine detaliile comenzii dvs. Daca nu ati primit mail de confirmare a comenzii, inseamna ca nu ati efectuat operatiunile corect, sau nu ati completat corect datele dvs de contact sau cantitatea de produse dorite.
 
Dupa ce comanda dumneavoastra a fost inregistrata, nu se mai poate reveni asupra ei. Nici noi, nici dumneavoastra, nu putem efectua modificari pe o comanda deja expediata. Puteti face adaugiri la ea, numai efectuand o alta comanda, cu mentionarea numarului comenzii principale in sectiunea  de comentarii/facturare, pentru a evita expedierea a 2 colete separate. Nu veti putea renunta la unul sau mai multe produse din comanda efectuata numai daca solicitati in scris anularea respectivei comenzi.