NewsLetter
Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a va anunta prin email despre cele mai noi produse adaugate si cele mai recente promotii.
* Email
Nume 
Abonare Dezabonare
 
Cos Cumparaturi
0 obiecte
 
Login Client
Adresa Email:

Parola:


 

Ceai GLICONORM -anti-diabetic

Ceai GLICONORM -anti-diabetic
Click pentru a mari
Pret: 25,00 lei
Stoc: 10
Model: NBC2
Rating Mediu: Fara Rating

 Ceai antidiabetic, pentru diabet, scaderea glicemiei

260g

Scade glicemia, stimuleaza functia pancreasului, stimuleaza ficatul!

Compozitie:  
 
afin (vaccinum myrtilus), teci de fasole(phaseolisine seminibus), frunze de mesteacan (betulae folium), urzica (urtica dioica), frunze de dud (mori folium), trei frati patati (violae tricoloris herba), frunze de nuc(jugalans regia), cicoare (cichorium intybus) 
 
 Actiune: 
 
Scaderea glicemiei in diabet zaharat, stimularea functiei pancreasului; stimularea functiei ficatului; adjuvant in ameliorarea afectiunilor vasculare care insotesc diabetul zaharat (retinopatia diabetica, hipertensiune arteriala, fragilitate capilara, flebita,
arterita).


 Indicatii:
 Diabet zaharat, retinopatia diabetica, hipertensiune arteriala, fragilitate capilara, flebita, arterita 
 
 Contraindicatii:  
 
 Nu se cunosc contraindicatii
 
 Precautii:  
 
 A se folosi cu precautie de catre femeile insarcinate si cele care alapteaza. A se folosi cu atentie de catre persoanele hiperalergice.

Afinele: "insulina verde" pentru diabetici

Glucochinina este un compus regasit in fructele de afin despre care cercetatorii considera ca reduce nivelul de zahar din vasele de sange, si prin urmare, reduce dependenta de insulina.

Afinul contine vitamina A si C care in combinatie cu pigmentul antocianina imbunatatesc acuitatea vizuala, circulatia sangelui la nivelul ochilor si la nivelul sistemului nervos si pot preveni sau ajuta la tratarea unor boli de ochi precum retinita pigmentoasa, glaucomul, miopia etc.
Flavonoidele protejeaza peretii vaselor sangvine, imbunatatesc circulatia cardiovasculara si maresc acuitatea vizuala.

Mirtilina si neomirtilina au actiune hipoglicemianta, determinand o hipergeneza la nivelul celulelor beta. Astfel, in formele usoare de diabet se poate asocia cu insulinoterapia, determinand reducerea cantitatii de insulina injectabila.

Ceaiul din teci de fasole este un bun diuretic şi are o foarte mare eficienţă în tratamentul diabetului zaharat. Reduce cantitatea de zahăr din sânge, curăţă organismul de toxine şi, mai ales, igienizează rinichii şi căile urinare. Specialiştii susţin că rezultate bune se obţin şi în tratamentul împotriva acumulării de apă în ţesuturi. Ceaiul din teci de fasole măreşte cantitatea de urină, înlăturând astfel excesul de apă din corp, eliminând şi toxinele. Datorită acidului silicic pe care îl conţin, tecile de fasole remineralizează organismul. În cistite (afecţiuni ale vezicii urinare), ceaiul din teci de fasole calmează spasmele, normalizând urinarea. Erupţiile pielii (acneea) cedează după o cură cu fasole verde, folosită ca aliment sau sub formă de ceai preparat din teci uscate.

 
 

Urzica – excelenta  in tratamentul diabetului zaharat!

Infuziile în care sunt adăugate frunze uscate de nuc scad glicemia şi nivelul grăsimilor în sânge. În cazul diabeticilor, ceaiurile din plante acţionează blând, putând fi folosite în acelaşi timp cu antidiabeticele orale.

Frunzele de dud sint recunoscute in tratamentele naturiste pentru calitatile lor hipoglicemiante si astringente. Ele se folosesc ca tratament adjuvant al unor forme de diabet, precum si al gastritelor si diareei. Planta are un caracter alcalin, infuzia ei producind o neutralizare a hiperaciditatii in cazurile de ulcer gastroduodenal si in gastrita hiperacida.
Frunzele de dud au, de asemenea, calitati laxative, antiscorbutice, depurative si tonice, fiind indicate in astenii, constipatie si afectiuni pulmonare.

Cicoarea stimulează activitatea ficatului şi eliminarea bilei, pe care o şi fluidifică. Este un factor tonic-amar, care favorizează funcţia glicogenetică a ficatului, deficitară la diabetici. Astfel, ceaiul de cicoare calmează setea caracteristică celor bolnavi de diabet zaharat.

 

Mod de preparare: la 450 ml. apa fierbinte se adauga o
lingura de plante, se acopera, se lasa la fiert un minut, dupa
care se lasa in repaus 10 minute, apoi se filtreaza.
 
 Mod de administrare: se ia cate 150ml ceai neindulcit,
 inainte de masa cu 10-15 minute.

Scrieti Recenzie
Numele dumneavoastra:


Recenzia dumneavoastra: Nota: HTML nu este permis!

Rating: Rau            Bun

Introduceti codul in casuta de mai jos:

Nu sunt imagini aditionale pentru acest produs.